Судскиот совет расправа по извештаите за одговорност на судија/претседател на суд

Судскиот совет на денешната седница, зад затворени врати, расправа по извештаите на комисиите за утврдување одговорност на судија/претседател на суд, а ќе одлучува и по барањата за повторно оценување на судиите. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер