На Стоби откриена скулптура на богот Дионис

Стоби бил крстоница на сите трговски и геополитчки случувања. Ископините ја покажуваат културата на векови живеење и творење во мозаици и амфитеатри. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер