Наместо со пофалби,инспекторот Илиевски се соочува со дисциплинска постапка

Инспекторот Ѓорѓи Илиевски кој ги откри унапредувањата на министрите на Тетовскиот Универзитет, доби дисциплинска постапка на барање на неговите претпоставени од инспекторатот. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер