Нема подобрување на положбата на Македонците во Бугарија

Расизам и дискриминација во однос на македонското малцинство во Бугарија констатира последниот извештај на мониторинг комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа во рамки на постмониторинг дијалогот со Софија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер