Стоп за поделбите и говорот на омраза, внатрешна кохезија за едно општество за сите

Ако кажеме стоп за поделбите и говорот на омраза, ќе направиме внатрешна кохезија со која ќе изградиме едно општество за сите. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер