Банкарска гаранција за посигурни туристички ангажмани?

Македонците се почесто ги избираат странските туристички дестинации за летување и зимување, а пак кај странците е се помал интересот да ја посетат земјава. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер