Конференцијата „Како понатаму? Реформите на јавната администрација по јунскиот Европски совет“

Која е точната бројка на јавната администрација, како да биде ефикасна, деполитизирана и департизирана а граѓаните да добијат поквалитетни услуги се клучните прашања на кои активно се работи преку четири годишната владина стратегија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер