Дел од граѓаните резервирани за мерката за поврат на ДДВ

Скептицизам и сомневања кај граѓаните за исплатливоста на мерката: 15% поврат на платениот ДДВ која треба да стартува од 1јули. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер