Tасевска: За две години изградени 23 градинки, буџетот за изградба е зголемен за 300 отсто

Во првите две години од мандатот на Владата предводена од СДСМ реализирани се бројни мерки и проекти со кои ја унапредуваме детската заштита и ги подобруваме условите за детски развој и работа на воспитувачкиот кадар. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер