исечок 3 „Само вистина“ 11.6.2019

Дел од вечерашната СамоВистина со Солза Грчева и Љубиша Николовски Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер