Меѓународен семинар „СЕП, центарот за обуки и димензијата на човечките ресурси“

Меѓународниот семинар се реализира со поддршка на француската агенција за развој. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер