Китанов: Некогаш со непосредна спогодба, сега на отворен тендер преку ЕБОР

Новиот автопат Миладиновци – Штип е претплатен двојно, тројно па и четирикратно повеќе за одредени ставки кои носат и најмногу пари при изградбата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер