Како прилепските Маркови кули да се најдат под заштита на УНЕСКО?

Што треба да се направи прилепските Маркови кули да се најдат на постојаната листа и под заштита на УНЕСКО? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер