Габер: Владеење на правото значи да нема привилегирани

Македонија има закони, но дали ќе има напредок во владеењето на правото ќе зависи од тоа колку тие доследно се применуваат. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер