ТВ 24 „позајмиле“ дел од авторски текст на Канал 5

За вчерашната јавната расправа за пиратеријата известуваа скоро сите медиуми, но се случи и еден парадокс. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер