Патот до Унгарија на Груевски - Преку див премин кај Крива Паланка или со спортски авион?

Се уште е енигма како Никола Груевски без пасош успеал да стигне во Унгарија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер