Како Груевски без пасош успеал да стигне во Унгарија?

Се уште е енигма како Никола Груевски без пасош успеал да стигне во Унгарија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер