Богдановиќ: 60-катницата кај Холидеј Ин нема да се гради

По 27 декември, кога се прогласи мораториум Општина Центар има издадено 21 одобрение за нови градби. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер