Зелена нафта земјоделците ќе добијат во 2019

Расчистени дилемите кога стартува зелената нафта. Иако беше најавувана и земјоделците ја очекуваа пред стартот на есенската сеидба сепак останува за прв пат зелена нафта земјоделците да добијат во 2019. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер