Прилеп ја одбележува 77 годишнината од почетокот на народно ослободителната борба

Прилеп градот херој и првоборец и денеска ја одбележува 77 годишнината од востанието на македонскиот народ. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер