Град Скопје почнува реформа во градската администрација

Прв пат во историјата на Град Скопје се воведува внатрешна контрола за вработените во градската администрација. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер