Во Избирачкиот список запишани се 1.805.700 гласачи

Доколку Избирачкиот список не претрпи позначајни измени, за успешен рефрендум на гласање треба да излезат 903.000 граѓани.Од денеска граѓаните ќе може да направат увид во Избирачкиот список. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер