Почна изградба на колекторски систем за прочистување на отпадните води кај Ново Лисиче

Почна изградба на колекторски систем за отпадни води од двете страни на Вардар во Ново Лисиче. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер