Видео 18+: Како навистина живеат порно-актерките?

Порно актерките вообичаено можат да се видат во компромитирачки пози, но новиот документарец на Џонатан Херис нуди посуптилен пристап кон темата.

Херис ги следел актерките кои се појавуваат во порно филмови во нивниот секојдневен живот.

- Ме интересираа нивните животи, што појадуваат, каде живеат, каде пазаруваат... – објаснил режисерот на документарецот наречен „I Love Your Work“.

Можеби најинтересно во приказнава е тоа што гледачите за 10 долари можат дополнително да ги запознаат актерките на официјалната веб страница на филмот.

притисни ентер