Овие новини денеска ги соопшти претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски кој присуствуваше на промоцијата на  десет наслови од проектот превод на 1000 книги.

Повеќе за ова од извештајот на Мирјана Трпческа која ја следеше промоцијата.


Датум на објава: понеделник, 13 јуни 2016 во 15:40
Мирјана Трпческа
Обновено во: 17:14

коментари

остави коментар