Генералниот директор Фаадис Реџепи рече дека да се биде хуман е обврска на сите, но пред се е големо задоволство преку дарувањето крв да се покаже хуманост и да се помогне во спасување на човечки животи.

Од Македонски пошти информираат дека во крводарителските акции кои ги организираат по два пати во годината, учество земаат голем број од вработените. /МИА

Датум на објава: четврток, 02 јуни 2016 во 15:30
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар