Лидерот на партијата Заев, повтори дека целта на оваа платформа е регуларни фер и демократски избори. 


Датум на објава: среда, 13 април 2016 во 12:43
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:50

коментари

остави коментар