Популарниот актер бил поканет како официјален гостин од самата држава за да го промовира туризмот на Индија, но добил стомачен вирус.

Но, вистинскиот шок следувал  при слетувањето. Блум дури кога слетал на аеродромот добиле непријатна информација , му било соопштено дека не му била одобрена визита за посета на Индија, и дека мора со првиот авион да се врати дома.

Имиграционото биро можело на лице место да го реши проблемот, за кој популарниот актер не ни знаел дека постои , поради тоа што претходно уредно се пријавил, но сепак одлучиле да го вратата Орландо за Лондон.

Министерот за надворешни работи на Индија Сушам Сварџ кога ја одбил оваа информација веднаш интервенирал и го решил проблемот на Орладо со визата, по што болниот актер откако пристигна во Индија и беше вратен за Лондон повторно со следниот авион морал да се врати назад во Индија.

Датум на објава: понеделник, 21 декември 2015 во 15:43
Крсте Галевски

коментари

остави коментар