Сообраќајот е пренасочен преку Криволак, односно патниот правец Неготино-Криволак-Пепелиште и тоа само за лесни возила. Забраната за тешки товарни возила на тој патен правец се уште е на сила.

Одлуката беше донесена од комисија составена од претставници на ЈП Државни патишта, ЈП Македонија пат, Градежниот факултет, Институтот за патишта и сообраќајната полиција

Датум на објава: петок, 08 март 2013 во 09:45
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар