Двете момчиња го следеле повозрасниот човек кога тој излегол од една продавница, започнале расправија. Но, добиле неочекувана реакција од нивната „жртва“.
Имено, дедото е поранешен боксер, кој дефинитивно се уште добро удира.

Според медиумите двете момчиња биле пијани. Снимките на безбедносните камери ја снимиле целата случка. На видеото може да се види како момчињата  му се приближуваат на стариот човек и започнуваат жестока вербална расправија со него. Неколку секунди  подоцна стариот човек одлучува да го прекина тоа , и двете момчиња се паднати на тротоарот.

Датум на објава: вторник, 09 јуни 2015 во 22:32
Крсте Галевски
Обновено во: 22:53

коментари

остави коментар