Џон Бови и неговиот хит „ It's is my life“ !??
Тетоважата на социјалните мрежи вчера ја постави девојката на несреќникот, и погледната е над 2 милиони пати!

Грешка е или намерно е. Бидејќи ако подолго време ја гледате тетоважата, можете и вие да станете несигурни - дaли Џон Бон Џови беше Бон Џови или Џон Бови....

Веројатно требало да биде напишан хитот на Бон Џови од 2 000 година „It's My Life“, но ни тетовираниот ни „уметникот“ кој тетовирал не се сетиле да проверат да не грешат нешто! 

Датум на објава: вторник, 10 март 2015 во 16:04
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар