Полицијата соопшти дека мајката на двете деца за време на инцидентот била на терасата од куќата и откако го слушнала истрелот веднаш истрчала и ја пронашла погодена  својата две годишна ќерка.

Итно малото девојче било однесено во болница каде лекарите само ја констатирале смртта.

Минатата година петгодишното дете ја добило пушката на поклон од своите родители , оружјето се чувало во еден агол од собата , по инцидентот родителите изјавиле дека не знаеле дека во пушката имало куршуми, информираше АП.

Датум на објава: среда, 01 мај 2013 во 19:15
Крсте Галевски
Обновено во: 00:55

коментари

остави коментар