Како што информираат од диспечерскиот центар на Македонија пат , поради лавина на патот , во целосен прекин е сообраќајот на патот Маврово – Дебар.

Датум на објава: вторник, 13 февруари 2018 во 18:48
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар