Тој во изјава Канал 5 вели дека главен аргумент за ова е тоа Грција бара гаранации за одржливоста на решението. Со професорот Ружин разговараше Гоце Михајловски. 


Датум на објава: вторник, 13 февруари 2018 во 18:09
Гоце Михајлоски
Обновено во: 18:38

коментари

остави коментар