Во работните денови, од понеделник до петок, експресните возови од Гевгелија кон Солун и обратно нема да сообраќаат, туку начинот на превоз на патниците ќе се одвива како и досега со автобуски превоз.

Како што стои во информацијата од Министерството за внатрешни работи, повторниот патнички железнички сообраќај со Грција за викендите е на неопределено време. 

Датум на објава: недела, 14 јануари 2018 во 12:22
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар