Ја врати позицијата потпретседател на партијата, избра нов генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ и нов состав на извршниот комитет во кој се најде и еден од реформаторите.  За новините во ВМРО-ДПМНЕ  во вестите  Мирјана Трпеческа разговараше со новиот генерален сектерат на партијата Игор Јанушев.

Мицковски е убеден дека составил тим што може да победи на следните избори ?
Во видеото погледнете го целиот разговор.
 

Датум на објава: сабота, 13 јануари 2018 во 19:22
Мирјана Трпческа

коментари

остави коментар