Рокот на плаќање е  седум години  а каматната стапка е 2,75 отсто.. За што ќе се користат парите, од јавувањето и извештајот на Ана Торевска. .


Датум на објава: петок, 12 јануари 2018 во 15:01
Ана Торевска
Обновено во: 16:18

коментари

остави коментар