Жената , под дејство на алкохол се качи на бината и почна да ја гушка и да и се нафрлува на пејачката .
На чудење на Селин , обожавателката почнала да и раскажува дека нејзиниот син имал операција и трансплантација на коскена срж и дека сака целата публика да и биде донатор.
Селин не дозволила обезбедувањето да ја тргне жената од сцена , туку и рекла дека и е мило што можела одблизу да се види со неа .
Но , тоа не било доволно . Жената не и дозволила на Селин да го продолжи концертот .

Повторно Селин почнала да зборува со неа и и рекла дека ќе се бориме заедно за нашите деца .

Потоа ја гушнала пијаната жена и и помогнала да се симне од сцената . 


Датум на објава: среда, 10 јануари 2018 во 22:25
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:10

коментари

остави коментар