Медиумите од регионот  објавија  видео од Новогодишната тепачка на пејачите на Бијело Дугме на концерото во Будва .

Тепачката почнала откако Тифа на сцентата пеел делови од концеротот што биле наменети за Тифа. Ален било многу лут .

Така , откако Тифа се симнал од бината дополнително му префрлил на Ален со зборовите ,, А ти во иднина ... “ . Но , не стигнал да ја заврши реченицата , зашто Ален го опцул , по што почнала физичката пресметка .

Горан Бреговиќ не учествувал во тепачката , туку ги пциел и двајцата.

По скандалозната тепачка , пејачите изјавуваа дека Ален се сопнал додека се симнувал од бината , а Тифа му помогнал .

Но , денешното видео ја потврдува веста дека Ален и Тифа веќе подолго време се во кавга, што кулминирала на новогодишниот концерт на плоштадот во Будва . 

Датум на објава: среда, 10 јануари 2018 во 16:38
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:15

коментари

остави коментар