Видеото на Александар Меншиков го покажува нормалниот работен ден на овој фризер за мажи.

Додека неговите клиелни мирно и сталожено седат во берберското столче, рускиот бербер ја изложува нивната коса на отворен оган.
-Овој метод ја прави фризурата драматична не глатка. Тоа секако не е за секого, туку за оние кои веќе имале разни фризури  и сакаат да пробаат нешто ново, изјави неверојатниот бербер Мешинков.

Иако ваков вид на правење на машка фризура не е новина , сепак неговиот берберски салон во последните неколку месеци е многу популарен меѓу младината. 

Датум на објава: среда, 10 јануари 2018 во 09:46
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар