Ќе почне со филмот „Мравко“  - приказна за 12-годишниот Пеле кој откако е каснат од мравка добива моќ и се претвора во суперхерој Мравко. Филмот е синхронизиран на македонски и ќе биде прикажан и на 15 јануари. Почетокот е во 12 часот.

Утре и на 16 јануари на програмата е анимираниот „Облачно со можност за дожд од ќофтиња“, на 11-ти и 17 јануари - „Малите виленици Пикси“, на 12-ти и 18 јануари - „Мармадјук“ и на 13-ти и 20 јануари - филмот „Змејска топка 2“ /МИАкоментари

остави коментар