По нападот на продавачката разбојникот веднаш го напуштил маркетот и избегал во непознат правец .
Продавачката која била сама во маркетот , облеана во крв побегнала во соседната продавница.

Вработениот  во соседната продавница изјавил дека жената која крвава дожла во неговата продавница имала многу рани по рацете и телото и дека имала рана и на главата.

Продавачот од соседниот дуќан исто така ја повикал итната помош ,по што ранетата продавачка била однесена во шибенската Општа болница.
Полицијата од Шибеник се уште трага по разбојникот .

Датум на објава: среда, 07 август 2013 во 20:33
Крсте Галевски

коментари

остави коментар