Во  моментов премиерот Зоран Заев на прес-конференција ги споделува деталите од документот.

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ бара јавна, отворена и итна седница во врска со најавата за потпишување на договорот за добрососедство со Бугарија.


Датум на објава: среда, 26 јули 2017 во 14:58
Јулијана Николовска
Обновено во: 15:47

коментари

остави коментар