Обилни дождови и поплави.

Водата носела се пред себе. Оштетени се многу автомобили на туристите.

А туристи што биле сместени на првите катови во објектите биле евакуирани.

Во ова туристичко место има и многу македонски туристи.

Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 16:04
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар