Проектот е резултат на соработката на министерството за животна средина и просторно планирање, општина Куманово, УНДП и амбасадата на Јапонија.

Екипите на изведувачот започнаа со работа на првата фаза, а паралелно, како што најавија од општината, тече распишувањето на тендерската постапка за втората фаза.


Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 15:13
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:35

коментари

остави коментар