Градоначалникот Стевчо Јакимовски вели дека општината во овој проект инвестирала 710 илјади денари, а граѓаните учествувале со 35% од вредноста.

Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 14:40
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 14:45

коментари

остави коментар