Во реализацијата на овој проект ЕЛЕМ ќе учествува со 50 проценти, а град Скопје и општината Гази Баба ќе учествуваат со по 25 проценти.

Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 14:39
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:01

коментари

остави коментар