-Како се трошат народните пари? 

- Зошто немало правилници за трошење на средствата наменети за претставување на институциите. Наликува ли ова на ,, легална,, регрутација послушници на еден премиер.

За јавните набавки и нивната злоупотреба и можноста од прекршочно да станат кривично дело, во „Само вистина“ во вестите во 18 часот ќе дебатираат екс министерот за финансии  Џевдет Хајредини и членот на президиумот на Левица Дејан Лутовски .

Датум на објава: понеделник, 17 јули 2017 во 11:33
Мирјана Трпческа

коментари

остави коментар