Роџер Хуси кој имал 70 години, загинал во Пукет Тајланд, во средата за време на својот годишен одмор. Роџер и неговата сопруга се од Австралија, тие пристигнале во Тајланд на 1 јули.

Човекот кој управувал со глисерот кој го влечел Роџер и човекот кој бил со Роџер додека летал биле уапсени бидејќи не ја провериле опремата.

Сопругата на Роџер ја објавила снимката на социјалните мрежи.

Кога се откачил Роџер од падобранот неговата жена и стотици други сведоци само гледале бидејќи ништо не можеле да превземат.

Роџер паднал од 70 метри висина.

Датум на објава: сабота, 15 јули 2017 во 19:20
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 09:39

коментари

остави коментар