Зое овој рекорд го поставила во една жива емисија на италијанската телевизија . Нејзината неверојатна способност секако ја воодушеви публиката.
Јазикот на Зое успеа да запре дури 32 електрични вентилатори.

Датум на објава: петок, 14 јули 2017 во 22:20
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 09:38

коментари

остави коментар